Huh-hulaamaan

Kyllä on päässyt pahasti ruostumaan hulavanteen pyöritystaitoni! Edellisestä kerrasta onkin jo jokunen vuosi kulunut. Piti se minunkin hankkia tuo ihmeitä tekevä hittituote. Tarvitaan vain 13 minuuttia päivässä vanteenpyöritystä ja vyötärölihavuus on karistettu. Näin ovat tutkimukset hehkuttaneet. Työpaikalla tänään yksi pyörittäjä kertoi vyötärön kaventuneen kuusi senttiä kuudessa viikossa.

Mutta hitsit kun en meinannut saada vannetta pysymään ilmassa kuutta sekunttiakaan kerralla. Hiki tuli hirveä, kun teini taputti kovempaa tahtia vieressä. Naureskeli vielä mokoma, kun minä keskityin kieli pitkällä. Toinen työkaveri kertoi, että kyljet olivat mustelmilla ensimmäisen viikon ja pakko oli pitää taukoa. Vanteella on painoa vähän reilu kilo ja kyllä se kyljissä tuntuu vaikka on pehmusteet välissä.

Helpompaa on kellahtaa jumppamatolle ja venytellä hetki. Tämä hulavillitys on nyt niin suosiossa, että monta viikkoa sain odottaa ennen kuin vanteita saatiin maahantuojalta. Huomenna pitää taas yrittää, jos vanne ja lanne pyörisi notkeammin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s