Blogistiklubin herkkuja

Blogistiklubi tarjosi kauden alkajaisiksi runsaasti herkkuja Kansallisteatterin Lavaklubilla. Näytelmäkirjailijat Elli Salo ja Melli Maikkula olivat klubiemäntä Kirsi Helstelän haastateltavina. He kertoivat syksyn uutuuksistaan.

Elli Salon näytelmän Alina pääsimme katsomaan ennakkonäytökseen illan päätteeksi. Melli Maikkulan Pelle on vuorossa hieman myöhemmin.

Esikoiskirjailija Akseli Heikkilän kirja Veteen syntyneet on julkaistu viime viikolla. Kuulimme hänen ajatuksiaan romaanin synnystä. Olipa hieno syyskauden aloitus! Postaan näistä, kun kuvat ja ajatukset on saatu järjestykseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s