Arborian värikylvyt

Teini hinkusi jo neljättä kertaa Arborian värikylpyyn Oodin kupeeseen. Hän lähti ilomielin minulle ensikertalaiselle oppaaksi. Taiteiden yössä emme jaksaneet jonottaa sisälle. Nyt liityimme kuudelta jonon hännille ja neljänkymmenen minuutin jonotuksella pääsimme sisälle ihailemaan värien ihmeellistä maailmaa.

Ovella riisuimme kengät naulakkoon ja saimme kartan käteen, jonka avulla osasimme liikkua värilabyrintissa.

Keskusaukion kupu oli kuin sirkusteltan katto. Minäkin makailin lattialla sitä katselemassa.

Kaiken ikäisiä seikkaili väripuiden lomassa. Osa istuskeli ja seurusteli. Lapsilla oli kova hinku juoksemaan, mutta sellaista ei sallittu, jotta rauhallinen tunnelma säilyi ja Ecuadorin trooppisen metsän äänet kuuluivat kaiuttimista.

Englantilaisen Architects of Air -kollektiivin luomat luminariumit ovat hurmanneet yli kolme miljoonaa kävijää kymmenissä eri maissa ympäri maailmaa. Juhlaviikkojen Luminarium – tila täynnä iloa ja valoa on nimensä mukainen ja ehdottomasti jonottamisen arvoinen. Luminarium on auki 25.8 saakka.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s