Kaupunkiveneilyä

Kaupunkiveneilyssä on tullut muutaman viikon tauko, kun lomavarpaita on lioteltu muissa vesissä. Paluu arkeen ja kotikonnuille sisältää mukavia elementtejä, kuten Skipperin veneet rannassa.

Melkoinen tuuli puhalteli lahdella, mutta koska ilma oli muuten mukava, niin päätin käydä pienellä soutulenkillä.

Kaupunkivene Raukee starttasi vastatuuleen kohti Laajalahden ulappaa, missä purjelautailijat jo harjoittelivat käännöksiään.

Tunnin soutulenkillä tuli mukavasti lämmin. Kirkkovenesoutajat suhauttivat vauhdilla ohi, mutta minulla ei ollut kiire minnekään. Kesä jatkuu!

4 kommenttia artikkeliin ”Kaupunkiveneilyä

 1. Niina H 18.1.2021 / 11:14

  Veneily on kyllä niin ihanan rentouttavaa puuhaa. Kaupunkiveneilyssä tosin saa olla tarkkana, kun liikennettä on enemmän. Pidän itse aina tarkkaan silmällä väyliä ja reimareihin liittyvät säännötkin isä laittoi opettelemaan jo alle kouluikäisenä.

  Tykkää

  • blyygiblumsteri 18.1.2021 / 12:31

   Sääntöjen kanssa veneily on huomattavasti helpompaa. Sitten jos kaikille eivät säännöt ole selviä tia niitä ei noudateta, niin sitten vain arvuutellaan ja seilataan tuurilla, kumpi parempi…

   Tykkää

 2. Satu 7.4.2021 / 13:42

  Itsekin olen jo pidemmän aikaa haaveillut omasta veneestä. Tosin koska omaa rantapaikkaa en omista niin pitäisi löytää joku venetelakka. Ihanaa, että kesä tulee pian taas!

  Tykkää

  • blyygiblumsteri 7.4.2021 / 19:02

   Ihania vene- ja kesähaaveita. Kyllä tässä raekuuron riepomana alkaa aurinkoa ja veneilyä kaivata. Minä kaivan kohta kajakkini esille, kun jäät vielä lähtevät.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s