Etno-Espalla Kaminá

Etno-Espan konsertissa lämmitti puolipilvisessä säässä tanskalais-kolumbialainen duo Kaminá. Esiintyjät olivat meille tuttuja kotikonserteista. Natalia Castrillón on esiintynyt myös kesällä parissa meidän latokonsertissa. Kamilla Haugaard on ollut useamman kerran eri kokoonpanoilla meidän olohuonekonsertissa. Duolla svengasi hienosti ja yleisöä oli runsaasti paikalla heitä kuuntelemassa. Monet tunsivat duon entuudestaan ja mekin tunsimme useita yleisöstä. Kiva kun kesä jatkuu ulkoilmakonserteilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s