Kesäteatteria Sappeella

Sappeen parkkipaikka oli jo täynnä autoja, kun kurvasimme riviin. Busseja oli sivummalla useita. Kansaa virtasi kesäteatteriin viihtymään. Olavi Virran tarinaa valmistauduttiin esittämään loppuunmyydylle katsomolle. Meillä tämä oli kesän ensimmäinen ja ehkä ainoa kesäteatteri.

Olavi Virran tarina oli kuin toisinto samassa teatterissa viime kesänä näkemästämme näytelmästä, joka kertoi Topi Sorsakoskesta. Muusikon uran onnistumista siivittävät viina ja vieraat naiset. Sappeen näyttelijöillä on hyvät lauluäänet, sujuvat koreografiat ja kansaan uppoava huumori. Mira Luoti tähdittää kaartia ja Jani Rasimus&Katri Mäkinen duo pitää huolen siitä, että tango taipuu notkeasti. Väliin isketyt huumoripläjäykset naurattavat kansaa ja väliajalla saa kuumaa makkaraa. Kaikki tarvittavat elementit on saatu Sappeen kesäteatterissa kohdalleen. Yleisö taputtaa seisoviltaan loppuaplodinsa. Kuitenkin totean, että parissa kesässä tämä aihepiiri on kerrattu hyvin ja seuraavalla kerralla jätän väliin, jos ei uusia juonia ole saatu siihen mennessä keksittyä. Mutta tulipa tänä kesänäkin käytyä kesäteatterissa ja huono tämä ei missään nimessä ollut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s