Kesälukemista – Minun tarinani

Kesän alussa varasin sadepäivien lukemiseksi Michelle Obaman kirjan Minun tarinani. Mielessä oli houkuttavat lukuhetket kesävintillä sateen ropistessa kattoon. Sadepäiviä ei ole ollut kovin paljon minun lomallani ja lukeminen on muutenkin takunnut. Sivuja opuksessa on huikeat 500. Väittäisin, että tuossa on puolet liikaa. Michelle Obama toki tuntuu kirjan perusteella olevan fiksu ja rohkea nainen. Tarina jää kuitenkin vähän vaisuksi. Niinpä on pakko todeta, että kesäkirja jää toistaiseksi kesken. Korppu ja tee houkuttavat enemmän. Sorry, Michelle Obama.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s