Riippumattokonsertti

Latokonsertti olikin tällä kertaa riippumattokonsertti. Saimme aseteltua latoon useampia riippumattoja, pari hetekaa, patjoja, tyynyjä, löhötuoleja jne. Näistä yleisö sai valita oman mieleisensä huilipaikan. Kuumana kesäpäivänä oli ihana oikaista itsensä rauhoittumaan musiikin äärelle.

Muusikkomme Natalia Castrillón ja Giuliano Valentini virittelivät soittimensa ja konsertti pääsi alkamaan. Improvisaation keinoin he loivat meille musiikillisia maailmoja.

Harpisti Natalia Castrillónin musiikillinen maailma rakentuu hänen kotimaansa Kolumbian musiikkiin sekä klassisen harpistin uraan. Natalia oli jo toista kertaa soittamassa ladossamme.

Brasilialainen multi-instrumentalisti Giuliano Valentini rakensi konserttia varten soittimet. Bauhausin urut ja Petro Canadan rummut hän kokosi viemäriputkista, maitotonkista, tyhjistä öljytynnyreistä ja vanhan maatalon muista nurkista löytyneistä tavaroista.

Yhdessä tämä parivaljakko täydensi hienolla tavalla toisiaan ja kertoi meille improvisoidulla musiikillaan tarinoitaan. Konsertin jälkeen yleisö pääsi kyselemään muusikoilta heidän musiikistaan ja soittimistaan. Olipa taatusti erilainen konsertti!

Kiitti systerille hienoista kuvista!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s