Alppipuiston Puistokarkelot

Lomani välipalaksi piipahdin kotona Helsingissä. Kaupunkiohjelmaan sopi hyvin kesäinen festivaalikeikka. Aurinkohattu oli tarpeen Alppipuiston Puistokarkeloissa, jossa kansaa ilahdutti kansanmusiikkityyppinen karkelointi.

Kahdella lavalla vaihtuivat esiintyjät katkeamattomana konserttisarjana. Viuluyhtye Polenta herätti uteliaisuuteni, sillä se on palkittu tänä vuonna Kaustisilla Konsta Jylhä -palkinnolla. Leppoisan mukavaa musiikkia soittivat. Mutta ei voi mitään, Timo Alakotila kumppaneinaan haitaristi Markus Räisänen ja saksofonisti Elias Frigård olivat päivän paras bändi hienoilla sovituksilla, upealla musisoinnilla ja kivoilla omilla kappaleilla.

Kunnon festivaaleilla löytyvät tietysti ruokateltat ja muonaa yleisölle.

Kivan pieni ja symppis festivaali oli täynnä iloista meininkiä ja mukavaa musiikkia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s