Skumppajoogaa

”Hengitä rauhassa ja syvään. Arvosta jokaista hengenvetoasi!” Näin hienoilla ja ylevillä ajatuksilla Jenni Saxholm aloitti skumppajoogan lämpimässä auringonpaisteessa poutapilvien purjehtiessa taivaalla.

Oriveden Rönni on tuttu paikka lavatanssien ystäville. Samoin siellä pääsee nauramaan kesäteatterin tahtiin. Lauantaiaamuna pihanurmikon valloitti kuitenkin satapäinen skumppajoogajoukko. En tiedä, mikä houkutti eniten kansaa paikalle. Oliko se skumppa, jooga, hyvä seura vai upea kesäkeli?

Minulle Jennin vetämä puolitoistatuntinen oli elämäni ensimmäinen kokemus joogasta. Oli todella hienoa päästä erinomaisen vetäjän innoittamana venyttelemään kankeita jäseniä ja rauhoittumaan linnunäänien säestyksellä. Jennin rentouttava tarinointi antoi aikaa kuunnella omaa kehoa ja unohtaa ympäriltä kaikki muu kuhina. Mukana pysyi niin vakavampi harrastaja kuin ensikertalainen. Jokainen sai valita oman tyylinsä edetä.

Skumppajoogan äärelle oli saapunut ryhmiä kauempaakin. Tällä porukalla iloitsivat tamperelaiset äidit, tyttäret, serkut ja muut. Kivaa oli, kuten kuvasta voi päätellä. Joogan jälkeen tarjolla oli skumppaa ja halukkaille vielä herkullinen brunssi.

Täysi napakymppi oli tämä Jennin skumppajooga. Kiitos Jenni!

Jennin blogista voit lukea lisää hänen ajatuksiaan.

Yksi kommentti artikkeliin ”Skumppajoogaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s