Kesäliikuntaa – MP Pilates

Kävin ostamassa viimeisellä työviikolla itselleni kesän liikunnallisiin rientoihin jumppamaton. Se pääsi heti loman alkajaisiksi tositoimiin. Pia Rauhalahti vetää heinäkuun ajan tiistaiaamuisin Pilatesta Oriveden Taidekeskus Purnussa taiteen keskellä. Päätin lähteä mukaan kokeilemaan minulle täysin uutta lajia.

Pia (kuvassa oikealla) on valittu viime vuonna Vuoden 2018 Method Putkisto-ohjaajaksi. Hänellä on kilpaurheilijan ja fysioterapeutin tausta. Varmoin ottein ja positiivisella hengellä hän ohjasi noviisiakin Pilateksen ihmeelliseen maailmaan. Hänen mukanaan Purnussa oli opiskelija Susanna Aromaa (kuvassa vasemmalla), joka vielä varmisti, että liikkeet tulivat tehtyä oikein. Super hyvä aloitus siis minulle loistavan kaksikon opastuksessa!

Pilateksen liikkeet tuntuivat välillä vähän haastavilta hahmottaa. Ilman ohjausta olisin ollut pihalla kuin…Tukiaisen patsas Purnun nurmikolla. Hengityksen yhdistäminen liikkeisiin taisi mennä aika tasaisesti väärin päin. Pia kyllä lohdutti, että hengitys ei ole tärkeintä, kunhan vain muistaa johonkin suuntaan hengittää. Liikkeet olivat tehokkaita ja mukavalla tavalla venyttäviä. Reilu tunti meni aivan hujauksessa ohi. Pilateksesta jäi hyvä mieli. Luulen, että ensi viikolla menen uudelleen mukaan kesäpilatekseen. Josko sitten oppisi taas jotain lisää. Kivaa kesäliikuntaa ja loistava vetäjä!

Lisää Piasta, Method Putkistosta ja Pilateksesta nettilinkistä ja Pian Facebooksivuilta. Sieltä saat myös tarkemmat tiedot heinäkuun Purnun Pilates-tunneista.

Yksi kommentti artikkeliin ”Kesäliikuntaa – MP Pilates

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s