Kesän ensimmäinen latokonsertti

Keppihevoset odottivat innokkaina kesän ensimmäisen latokonsertin alkua. Vähintään yhtä innokkaita olimme me järjestäjät. Luvassa oli hauskaa musiikkia ja iloista yhdessäoloa.

Konsertin aloitti Antti Mäkinen haikealla haitarimusiikilla. Ei voi olla sopivampaa latokonserttisoitinta kuin haitari. Antin hauskat jutut lämmittivät yleisöä, joka innoissaan lauloi mukana tuttuja sävelmiä.

Väliajalla nautittiin mummun paistamia pullia teinien buffetista. Mansikat ja metsästä poimitut mustikat maistuivat myös konserttiyleisölle.

Väliajan jälkeen lavalle nousi paikallisbändi Lörkvist Underground.

Jukka Tilsan kokoonpano esitti omia sävellyksiään ja sovituksiaan. Sanoitukset olivat vähintäänkin originelleja. Letkeä meininki jatkui Jukan jutustellessa yleisölle. Makeat naurut oli tarjolla kesäpäivän ratoksi. Bändi järjesti hersyvän hyvänmielen konsertin.

Jukka Tilsa on Puupäähatulla palkittu ansioitunut pitkänlinjan sarjakuvataiteilija. Hänen sarjakuviaan on julkaistu niin Hesarissa kuin Nyt-liitteessä. Albumeja on lukematon määrä. Jukka on tehnyt sarjakuvien lisäksi myös tauluja. Konsertin jälkeen hän esitteli niitä ja joitain oli myynnissäkin.

Meille piti tietysti saada ainakin yksi taulu. Löytyipä sitten oikein osuva taulun aihe, nimittäin avantouinti. Ihan on meidän näköinen taulu. Nimmarit sarjakuviin ja taulu kainaloon.

Kesän ensimmäinen latokonsertti oli iloinen tapahtuma. Hetken sade ropisteli ladon katolla, mutta se ei juhlijoita haitannut, kun kaikki mahtuivat sisälle. Vieraiden lähdettyä festariteltta jäi seisomaan hiljaiseen pellon laitaan. Seuraavaa konserttia odotellessa..

…muusikoiden vieraskirja…

Kiitos systeri valokuvista!

Teijon Triumfi myös Facebookissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s