Pentala – Paven

Jo toista kertaa tänä kesänä poikkesin Pentalassa. Soukan Klobbenilta on vain vartin laivamatka Pentalan rantaan. Edestakaisen matkan hinta kuusi euroa on ihan sopiva. Ravintola Pavenin terassilla on mukava istuskella ja katsella ohikulkijoita. Meidän seitsemän hengen naisporukka nautti mukavasta päivästä ja hyvästä seurasta. Ystävä Amerikasta toi tuulahduksen suuresta maailmasta. Suosittelen tätä näppärää kesäkohdetta. Näkemistäkin riittää saarella.

Pentala kesäkuussa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s