Superlupauksen silmäys – Mascate Match

Tämä hevonen kyllä tietää olevansa hyvä, sanoisin näin maallikkona. Sen verran ylpeyttä oli Massin eli Mascate Matchin olemuksessa. Se ravasi lauantaina Ruotsissa miljoonan kruunun voiton ja tarjosi sen kunniaksi Vermossa kannattajilleen kakkukahvit. Ihastelijoita ja selkään taputtelijoita riitti radan reunuksellinen täynnä. Lehtien otsikot povasivat tästä hevosesta suurlupausta. Mutta niinkuin jututtamani hevosmies totesi, niin kaikki on pienestä kiinni. Terveyttä ja annos onneakin tarvitaan näissä kisoissa.

Ilmaisravit houkuttelivat minutkin paikalle ihastelemaan hevosten hurjaa menoa. Massi kopsutteli radan reunalla vain mannekiinikierroksen verran, sillä sillä oli lepopäivä. Muut saivat tänään tehdä työt.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s