Kesäkempsuja Bulgariasta ja Fidziltä

Ystäväni tietävät etten ole mikään rasvari luonnoltani. Käsirasvankin käyttö on perin vastenmielistä. Nytpä yllätän kaikki ja kerron, että ostin kerta kaikkiaan mainion aurinkorasvan Bulgariasta. Suojakerrointa riittää ja iho on kuin vauvan peppu rasvauksen jälkeen.

Bodi Beauty Ltd käyttää bulgarialaisia yrttejä tuotteissaan. Tämä puteli löytyi apteekista, mutta muuallakin niitä näytti olevan myynnissä. Ensin tuntui siltä, että tuote ei voi millään imeytyä ihoon, kun se on niin tuhtia, mutta sinne meni. Eikä palanut nenänpääkään auringossa, kun vain muisti levittää voiteen. Tätä suosittelen kaikille auringonpalvojille ja etelän matkaajille. Tosin käyttäisin tätä vain kasvoihin ja muualle sitten levittäisin muut rasvat.

Teini toi kesäkempsunsa Fidziltä. Pina Colada miedosti kookoksen tuoksuisena valloitti nuoren naisen tuoksumaailman. Pina Coladaa löytyi hotellista samppoona ja hoitoaineena. Matkalaukku täyttyi näillä eksoottisilla matkamuistoilla. Minäkin toin Bulgariasta ruusuntuoksuista samppoota, joten kovin on vakiintuneet matkamuistot meillä.

Minä sain Samoalta tämän kauniin kankaan, joka näkyy kuvassa. Aurinkoista kesää kesäkempsujen parissa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s