Matkalukemista – Anja Erämaja

Olin keväällä kuuntelemassa Blogistiklubilla muutaman uuden kirjan esittelyjä. Wsoy ja Tammi tarjosivat klubilaisille kesälukemista. Minä jemmasin kirjat matkalukemisiksi.

Anja Erämaja on tunnettu palkittuna runoilijana, mutta nyt hän on julkaissut keväällä 2019 ensimmäisen romaaninsa Imuri. Romaani meni yhdellä hotkaisulla kolmen tunnin lentomatkalla. Erämaja on kirjoittanut soljuvan ja hengittävän kirjan. Teksti on sujuvaa ajatuksenvirtaa, joka houkuttaa taidokkaasti lukijan mukaansa. Tarinassa supersuoriutuja Kristiina sukkuloi työn ja muun elämän kiireisessä viidakossa. Minä kuljin hetken matkaa mielelläni Erämajan erinomaisen näppärässä seurassa. Kun tiemme erkanivat lennon saavuttua määränpäähänsä, niin sen jälkeen en enää muistanut, mitä kirjassa oli tapahtunut tai mitä se minulle oli merkinnyt. Teksti oli viihdyttävää muttei jättänyt pitkäaikaista vaikutusta lukijaansa.

Kirjailija sen sijaan jätti mieleenpainuvan jäljen. Oli hauska rupatella hänen kanssaan Blogistiklubilla. Poikkitaiteellinen ote ja mielenkiintoiset ajatukset varmasti tuottavat jatkossakin hyvää luettavaa. Ehkä pitää etsiä hänen runokirjansa kesäseuraksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s