Kaupunkiveneellä Tarvaspäähän

Kaupunkivene Raukee suuntasi Munkkiniemestä Torpanrannasta uimarannan ohi ja kohti Tarvaspäätä sivutuulessa soutaen. Kolmen tunnin varauksen aikana ehdimme rantautua Tarvaspäähän ja soutaa takaisin, mutta sivutuulessa ei muuhun juuri jäänyt aikaa. Rantaan pääsee hyvin, kun ottaa suunnaksi punaisen poijun rannan tuntumassa. Pikaisesti voi vaikka kipaista kahvilla Tarvaspään terassilla.

Me vaihdoimme soutajaa ja suuntasimme takaisin Torpanrannan suuntaan. Väittäisin, että soutukokemus ei ollut haitaksi tuulisella kelillä. Ihan en suosittele kokemattomalle turistille tätä reissua ellei ole tyyni meri. Tämä oli jo toinen Skipperin kaupunkiveneellä tehty reissu. Soutaminen on oikein mukavaa kesäliikuntaa.

2 kommenttia artikkeliin ”Kaupunkiveneellä Tarvaspäähän

 1. Tuula 6.12.2019 / 14:22

  Soutaminen on kyllä kivaa, mutta tuntuu käsissä illalla. Me paljon myös veneilemme kesäisin. Nyt vene talvisäilytyksessä odottelee ensi kesää. En malta odottaa, että pääsee veneilemään.

  Tykkää

  • blyygiblumsteri 6.12.2019 / 15:01

   Minäkin olen aivan täpinöissä, kun eilen saimme ensi kesää varten kajakit. Miten maltan odottaa! Olen haaveillut omasta kajakista parikymmentä vuotta ja nyt haave toteutui.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s