Jazzing Anna

Kävimme lauantai-illan viihdykkeeksi kuuntelemassa Storyvillen pianobaarissa ystäväämme Anna Timchenkoa. Tihkusade ajoi esiintyjät terassilta ravintolaan sisälle. Siellä olikin tupa täynnä ja mukava tunnelma. Annan ohjelmisto oli tällä kertaa jatsia pianistin säestyksellä. Yleisö innostui tanssimaan klassikoiden tahtiin. Mielellään hänen kaunista ääntään kuuntelisi uudemmankin kerran. Miehen mielestä voisi myös katsella mielellään 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s