Laajalahdella löhöilemässä

Kaupunkivene Löhö tarjosi meille ensimmäisen merikokemuksen Laajalahdella. Soutuvene odotti Munkkiniemen rannassa soutajia. Torpanrannan kahvilasta sai avaimet ja pelastusliivit näyttämällä kännykästä oman nettivarauksen.

Tuuli oli aukealla merellä turhan kova, mutta aurinko paistoi kauniisti. Suojaisassa paikassa soutaminen kävi helposti. Skipperin veneet ovat kevyitä kulkemaan, mutta ehkä vähän kiikkeriä tuulella. Vastaan tuli lahdella Skipperin moottoriveneitä. Tämä on kyllä niin hieno mahdollisuus veneettömälle päästä edullisesti vesille. Aina ei tarvitse lähteä kotirannasta vaan naapurin puolellakin veneet ovat käytettävissä. Suosittelen lämpimästi ryhtymään city-skipperiksi!

Kaupunkivene Skipperi

Skipperi.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s