Yhtä matkaa

”Kauemmin elänyt ihminen näkee maailman toisin kuin myöhemmin syntynyt. Kaikki ei ole nyt paremmin kuin ennen ‒ eikä kaikki ollut ennen paremmin kuin nyt. Kun joukkoja kootaan aatteiden taakse, rajat ovat ehdottomat, mutta kun kaksi ihmistä kohtaa kasvotusten, asiat näyttäytyvät mutkikkaampina ja mielenkiintoisempina. Se ihminen, jota emme halua tuntea, voisikin olla paras ystävämme.”

Kansallisteatteri tarjosi katkaisuhoitoa arjen keskelle. Hurmaava Seela Sella, sympaattinen Puntti Valtonen ja karhean kaunis Safka Pekkonen ottivat mukaansa Yhteiselle matkalle. Yllätyksiä täynnä oleva matka ja herpaantumaton energia pitivät katsojan otteessaan. Lähdin esityksestä onnellisena ja kevein askelin. Pari näytöstä on vielä tarjolla ennen kesätaukoa. Kiitos Blogistiklubille teatteri-illasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s