Merivesi virkistää

Olemme asuneet parikymmentä vuotta Helsingissä aivan meren läheisyydessä. Olisi helppo pistäytyä uimassa niin kesällä avovesillä kuin talvella avannossa aivan omilla nurkilla. Jostain syystä se ei vain ole houkutellut. Järvivesi on tuntunut paremmalta vaihtoehdolta kuin suolainen merivesi. Usein viikonlopuna olemmekin lähempänä järviä kuin merta. Nyt päätimme kaupunkiviikonlopun ja aurinkoisen aamun kunniaksi heittää kylpytakit päälle ja painella uimaan. Tällaista kylähullumeininkiä voi harrastaa, kun muut vielä nukkuvat viikonloppuna.

4 kommenttia artikkeliin ”Merivesi virkistää

 1. Allu 28.4.2019 / 17:31

  Huh, kylmää, sanoo nimimerkki ”Warmduscher”

  Tykkää

 2. Jaana 29.4.2019 / 21:21

  Hyvä te! Meillä uitiin myös – tai siis kastauduttiin, kun vesi vielä on niiiiin kylmää.

  Tykkää

  • blyygiblumsteri 29.4.2019 / 21:49

   Minä vain kastaudun, mutta mies ui rinkulaa laiturin ympärillä. Yritän laskea hitaasti kahteenkymmeneen ja rentouttaa itseni vedessä. Samalla huijaan itseäni hokemalla, että vesihän on jo paljon lämpimämpää kuin avantouidessa.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s