Puhetta ihmisyydestä

Kirjakustantamo WSOY ja viestintätoimisto Ellun Kanat järjestivät mainion kirjajulkistus- ja keskustelutilaisuuden Kansallisteatterin Lavaklubilla. Mitä tapahtuu huomenna ihmiselle? -kirjassa eri alojen asiantuntijat ja kirjailijat pohtivat asioita ihmisyyden ytimessä.

Keskustelutilaisuudesssa mm. kirjan kirjoittajat Lotta Uusitalo, Kaisa Vuorinen, Kari Kanala ja Katriina Järvinen kehottivat Elina Hirvosen johdolla luomaan parempaa huomista toivon ja ilon aktivismilla, sekä lietsomaan toinen toisiamme hyvään.

Oli mukava parantaa maailmaa ilolla ja positiivisuudella eikä pelottelulla ja ahdistuksen hengessä. Keskustelu oli todella intensiivinen ja mukaansa tempaava. Kirjailijat olivat myös erinomaisia keskustelijoita ja toinen toistensa kuuntelijoita. He valoivat uskoa siihen, että meillä ja lapsillamme on vielä tulevaisuus.

2 kommenttia artikkeliin ”Puhetta ihmisyydestä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s