Kulttuuririentoja

Kulttuuria pukkaa sellaisella tahdilla, että kaikesta ei meinaa ehtiä kirjoittamaan. Kävimme kuuntelemassa tuvalaista kurkkulaulua. Alash-bändin konsertissa ei tiennyt tuleeko äänet ihmisestä vai soittimesta. Sellosali Espoossa oli loppuunmyyty tässä Juurifestivaalien konsertissa. Toisella puoliajalla esiintymässä oli Kimmo Pohjonen haitareineen. Molemmat esiintyjät olivat taitavia ja mielenkiintoisia. Kimmo Pohjonen toki meille vanha tuttu jo useasta konsertista.

Kotikonsertissa meillä esiintyi duo Kaminá. Harpisti Natalia Castrillón Kolumbiasta ja laulaja-kosketinsoittaja Kamilla Haugaard Tanskasta pitivät herkän konsertin. Porukkaa oli melkein neljäkymmentä meidän olohuoneessa. Tuolit jo loppuivat kesken. Notkeammat istuivat lattialla. Ihana konsertti!

Teini oli esiintymässä koulun iltamissa Piukat Paikat teemalla. Nuoruuden innolla he saivat yleisön mukaan. Oli hauska nähdä, kuinka huikeita esityksiä koulussa saadaan aikaan. Esiintymässä oli sekä yläasteen että lukion porukkaa.

Syö kympillä -viikot houkuttivat meidät uuteen Helsingin perulaiseen ravintolaan Chevicheriaan. Ravintolassa soi perulainen musiikki ja juttelimme tarjoilijan kanssa espanjaksi. Sekin onnistuu, vaikka emme kyllä varsinaisesti espanjaa osaakaan! Oli kiva muistella vuosien takaista Perun matkaa ja syödä hyvää paikallista ruokaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s