Ravintolasuositus Dubrovnik

Löysimme Dubrovnikista monta hyvää ravintolaa. Paras ravintolakokemus oli ehdottomasti pitkä illallinen ravintola Dubrovnikissa.

Huhtikuun alkupuolella turisteja ei ollut nimeksikään ja saimme tarjoilijaltamme Yorolta sekä kokilta Dadolta jakamattoman huomion. Palvelu pelasi ja ruoka tuli juuri sillä silmän räpäyksellä, kun sitä toivoimme. Nautimme ravintolan suositusmenun siihen sopivin viinein.

Alkupalat olivat kauniita katsella ja erinomaisen makuisia. Viinit olivat kroatialaisia hyviä viinejä, jotka sopivat saumattomasti ruokiin. Yoron kanssa ehdimme analysoida niitä yhdessä.

Pääruokana oli lammasta. Kokki Dado kertoi kehitelleensä parasta mahdollista lammasreseptiä viimeisen kahden vuoden ajan Dubrovnikiin. Täytyy sanoa, että parempaa en ole maistanut ikinä. Lammas suorastaan suli suussa, niin pehmeä se oli ja makua oli juuri sopivasti. Vanhat villat eivät maistuneet.

Jälkiruoka oli piste iin päälle. Ei liian makeaa vaan sopiva päätös aivan loistavalle illalliselle.

Restaurant Dubrovnik sijaitsee toisen kerroksen kattoterassilla. Lämpimänä aikana tila on avoin ja katto auki. Viileämpänä aikana lämmittimet ja lasiseinät pitävät lämmön sisällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s