Saunaseuraa

Olipas ihana aloittaa viikko kunnon saunaillalla. Sain kutsun Saunaseuran lauteille Lauttasaareen. Siellä odotti kylpijöitä mm. rivi savusaunoja. Tuoksuttelin jo ovella savusaunan tuttuja tuoksuja ja kuvittelin itseni jokakesäisen savusaunan lauteille Purnuun Längelmäveden rannalle.

Hienoja saunoja oli tarjolla Saunaseurallakin. Savusaunoja sekä tavallisia saunoja oli useampi. Valita sai mielensä mukaan saunan tiukilla löylyillä tai hempeämmillä höyryillä. Saunoja oli sekä leppoisaan seuranpitoon että hiljaiseen mietiskelyyn. Välillä nopea nakupulahdus mereen virkisti ja seikkailu saunasta toiseen saattoi jatkua.

Saunaseuran kahvilassa kävimme nauttimassa vahvistavaa kalakeittoa ja karjalanpiirakkaa. Valinnanvaraa oli lätyistä piirakoihin ja ihaniin täytettyihin leipiin. Tunnelmallisen takkatulen äärellä oli kiva istuskella rupattelemassa pyyhkeeseen kääriytyneenä. Naisten saunavuoro oli miesvapaata vyöhykettä.

Kiitos rentouttavasta saunaillasta ja lämminhenkisestä saunaseurasta Terhille! Tästä on hyvä ponnistaa kohti kesän savusaunareissuja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s