Pärnu talvella

Pärnu on kuuluisa valkoisista pitkistä hiekkarannoistaan. Talvella ne ovat lumen peitossa, mutta valkoisia toki. Vaikka Pärnu on matkailijoiden suosima kesäkaupunki, niin kyllä siellä tekemistä löytää talvellakin ja voi viettää oikein mukavan terveysloman vaikkei kylpylöistä välittäisikään. Aurinkoisella kelillä on mukava kulkea autiota hiekkarantaa ja pitkospuita pitkin. Lintuaurat näyttivät maaliskuulla suuntaavan kohti Suomen rannikkoa.

Ruokapaikkoja löytyy moneen makuun. Kesällä sitten lisäksi tulevat rantaravintolat, joista monet olivat maaliskuussa kiinni.

Taidetta ja käsitöitä löytää gallerioista, museoista ja käsityöpajoista.

Kauniita taloja on ympäri kaupunkia.

Omatoimimatkailijalle Pärnun reissun kustannukset eivät ole kovin korkeat. Minun laivamatkani Helsingistä Tallinnaan maksoi mennessä 4 euroa ja tullessa 10 euroa. Bussilla edestakainen matka Tallinnasta Pärnuun oli 12 euroa. Ajoaikaa kului tunti ja viisikymmentä minuuttia yhteen suuntaan. Airbnb majoituksen hinta oli 35 euroa yöltä.

Paluumatkalla laivalla oli juhlat ylimmillään. Esiintyjinä mm. Pave Maijanen, Vicky Rosti ja Kasmir. Hauska yllätys oli tällainen esiintyjäkaarti. Kiva lopetus reissulle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s