Maarja-Magdaleena Gild – Pärnu

Pärnun vanhassa kaupungissa osoitteessa Uus tn 5 toimii käsityöläistalo Maarja-Magdaleena Gild. Siellä pääsee seuraamaan käsityöläisten työskentelyä tai voi itse osallistua työpajoihin. Perjantaisin ja lauantaisin askarteluryhmiin ei tarvitse edes ilmoittautua ennakolta. Tekijöiden hyllyiltä löytyy tuliaisia kotiin ostettavaksi.

Keramiikkataiteilija Eddi Leetillä olivat reseptit selvillä ja hänen tekemiään mukeja käyttävät jotkut paikalliset kahvilatkin.

Tekstiilitaiteilija Ene Rison kanssa rupattelimme hetken talon tarjonnasta. Enellä oli myytävänä mm. kauniita käsin maalattuja huiveja ja koruja.

Muutakin löytyi avoinna olevista työpisteistä. Ihan kaikki eivät olleet tällä kertaa paikalla.

Yläkerrasta Endla Disainista sai palvelua suomeksi. Tekstiili-artesaaniopiskelija Kukka-Maaria Saarinen suoritti Pärnussa opintoihinsa liittyvää harjoittelua. Liikkeessä oli myynnissä hauskoja tuunattuja vaatteita.

Elokuussa kiltatalolle saapuu käsityöläisiä ympäri Viroa ja rajojenkin takaa. Yleisölle tarjotaan käsitöitä, maalaistuotteita, työpajoja sekä musiikkia ja muuta ohjelmaa.

Katso lisätietoja täältä.

2 kommenttia artikkeliin ”Maarja-Magdaleena Gild – Pärnu

 1. Allu 21.3.2019 / 12:41

  Pitäis joskus käydä noissa Baltian maissakin, ollaan vain kerran oltu Tallinnassa.

  Tykkää

  • blyygiblumsteri 21.3.2019 / 23:20

   Nythän minäkin olen vasta lähtenyt Tallinnaa pidemmälle. Joitain vuosia sitten käytiin Tartossa ja nyt ensimmäistä kertaa Pärnussa. Riika oli myös mukava kohde. Tallinnasta pääse busseillakin näppärästi kulkemaan. Halpaa ja nopeaa.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s