Euroscola Strasbourg

EU kutsuu vuosittain nuoria tutustumaan parlamentin toimintaan. Vuoden vaihteessa teinimme osallistui koulunsa EU-aiheiseen kirjoituskilpailuun ja pääsi sitä kautta mukaan 24 opiskelijan delegaatioon, joka vieraili Strasbourgissa.

Neljän päivän aikana tulivat parlamentin tilat ja toiminta tutuiksi. Samalla porukka pääsi keskustelemaan työryhmissä eri puolilta Euroopan unionia tulleiden nuorten kanssa mielenkiintoisista aiheista.

Matkalla piipahdettiin niin Ranskan kuin Saksan puolella.

Teinin kommenttien mukaan matka oli oikein mukava, vaikka matkakumppanit olivat entuudestaan vieraita. Wau, mitä mahdollisuuksia nykynuorille tarjotaan…ei sitä meidän nuoruudessa ollut… eipä ollut Euroopan Unioniakaan.

Munkka Euroscola

Kiitos teinille kuvista💫

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s