Musiikkia kansallisoopperassa

Kansallisoopperan kuoro tarjoaa pari kertaa kuukaudessa ilmaisia konsertteja oopperan päälämpiössä. Innokkaimmat kuulijat saapuvat paikalle jo puolitoista tuntia ennen konsertin alkua varmistaakseen paikat eturivistä. Konsertit ovat olleet varsin suosittuja ja yleisöä on tullut satamäärin.

Lauantaina paikalla oli nelisensataa henkeä ja tarjolla oli solistikappaleita pianolla säestettynä. Olavi Suominen sekä duo Satu-Kristina ja Petri Vesa kajauttivat ilmoille varsin nautittavat ooppera-aariat ja kyllä muutkin asiansa osasivat. Konsertti oli ilmaiskonsertiksi melko pitkä väliaikoineen. Suurin osa kuulijoista oli seniori-ikäistä. Muutama lapsiperhe oli paikalla. Oopperan kahviosta sai ostaa väliaikatarjoiluja. Pöytien ääressä oli mahdollista myös viihtyä kahvikupposen tai viinilasin äärellä. Helsingissä on kyllä valtavasti myös aivan ilmaista kulttuuritarjontaa.

4 kommenttia artikkeliin ”Musiikkia kansallisoopperassa

 1. Jaana 17.3.2019 / 13:23

  Voi teitä onnellisia! Täältä maalta katsottuna isoissa kaupungeissa on niin ihana klassisen musiikin tarjonta, että hiukkasen kadehdin. No, onhan meillä museot ja kesällä vaikka mitä. Suven suloisuutta pitää vain vielä malttaa odottaa.

  Tykkää

 2. Allu 21.3.2019 / 12:44

  Kivoja tuollaiset projektit, meillä on torstaisin Philharmonielunch, jossa pääsee kuulemaan orkesterin harjoituksia.

  Tykkää

  • blyygiblumsteri 21.3.2019 / 23:22

   Minusta Helsingissä on tosi paljon aivan ilmaista kulttuuritarjontaa. Kaikesta ei tarvitse aina maksaa.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s