Tallinnan ravintolaviikko

Tallinnan perinteinen keväinen ravintolaviikko Tallinn Restaurant Week tarjoaa hyvissä ravintoloissa edullisia kulinaarinautintoja. Yli 20 000 paikkavarausta on jo tehty ravintoloihin. Viikko loppuu 17.3.2019 sunnuntaina. Lounasmenuita on saatavana 10 / 15 euron hintaan ja illallismenut 20 / 30 eurolla.

Tallinn Restaurant Week

Yksi hyvä vaihtoehto käydä herkuttelemassa halvalla ravintolaviikolla on ravintola Kaks Kokka lähellä satamaa Rottermannin alueella osoitteessa Mere pst 6 E. Ravintola on viihtyisä ja palvelu ystävällistä. Huippukokit Martin Meikas ja Ranno Paukson ovat luoneet kekseliäitä ja innovatiivisia kokonaisuuksia. Minä maistelin huippumaukasta lammasta ja vähän erilaista creme bruleeta.

Minä en ollut ainoa tyytyväinen vaan vieraskirja oli täynnä ylistäviä kommentteja. Me olemme varanneet ravintolasta pöydän huhtikuulle isommalle porukalle. Nam, sitä odotellessa lämpimät suositukset ravintola Kaks Kokka!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s