Taidelainaamo ja Kehys

Meidän kylällä lähipalvelut ovat laajentuneet. Nyt ei tarvitse lähteä isolle kylälle taulujaan kehystyttämään, kun lähellä on avannut ovensa Munkkiniemen Taidelainaamo ja Kehys.

Omistaja Jaro Palmu otti minut ja tauluni ystävällisesti vastaan ja löysimme nopeasti yhteisen ymmärryksen siitä, millaiset kehykset laitetaan.

Jaro esitteli myynnissä olevia teoksia ja omaa tuotantoaan. Samalla sain ratkaistua minua vuosia vaivanneen mysteerin. Meidän kodin ensimmäinen taidesijoitus vuosia sitten oli Onni Ojan taulu, jonka hankimme Bukowskin huutokaupasta. Mielestäni Ojan ja Juhani Palmun töissä on paljon samaa. Jaro ratkaisi pohdintani kertomalla, että hänen setänsä Juhani Palmu oli aikoinaan Onni Ojan oppilaana. Eipä tarvitse minun enää pohtia, miksi tauluissa on niin paljon yhtäläisyyttä.

Nykyisin on taiteen osto helppoa kuin heinänteko. Teoksen voi hankkia kotiinsa kuukausivuokralla, joka sitten hyvitetään ostohinnasta, jos teoksen haluaa kokonaan itselleen. Gallerian seiniltä löytyi mielenkiintoisia töitä ja läheltä liippasi etten ottanut kotiin tuomisiksi upouutta taulua. Vähän jäin vielä miettimään. Täytyy tutkia, miten se löytäisi paikkansa muiden taulujemme joukossa.

Munkkiniemen Taidelainaamo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s