Uusia ravintoloita Helsingissä – Fat Lizard

Otaniemessä on avattu vuosi sitten ravintola Fat Lizard. Se sijaitsee aivan Aalto yliopiston metroaseman vieressä. Saimme puristettua auton ahtaalle parkkipaikalle ja pääsimme maistelemaan Fat Lizardin herkkuja.

Pöydät olivat viikonloppuna varattu täyteen, vaikka ravintola ei aivan pienimmästä päästä olekaan. Saimme kuitenkin ruuan baaripöytään tilaamalla sen tiskiltä. Mies innostui Lizardin omista hanaoluista ja harmitteli, kun olutkauppa ei ollut auki. Täytyy kuulemma poiketa toisenkin kerran ja valita päiväksi perjantai, kun silloin ovat ovet auki oluiden ihmeelliseen maailmaan.

Tilasimme talon omassa puu-uunissa valmistettuja pitsoja ja hyviä kyllä olivat! Täytteitä oli runsaasti ja pohja maukas. Ravintolan pihalla oli savustuspönttö. Siellä savustetaan lihoja ja kaloja ravintolan tarpeisiin.

Ravintola oli sisustukseltaan viihtyisä. Se oli samalla rento ja tyylikäs. Asiakaskunta oli opiskelijaporukoista perheisiin ja lenkkikaveruksiin. Samaan taloon näytti mahtuvan monenlaista kulkijaa. Ruuat olivat hintavia, mutta ehdottoman maittavia. Kaikessa oli mukava käsityön maku. Palvelu oli ystävällistä ja tarjoilijat palvelivat muillakin kuin kotimaisilla kielillä. Pahuksen pieni ja ahdas parkkipaikka oli ainoa miinus tällä reissulla. Mutta metrolla pääsee aivan viereen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s