Shake it, baby

Jalka ojenna ja lanne taivuta, muista painopiste hallita ja vielä polvet hieman koukista. Jee, shake it baby! No, ei ole menossa tanssiharjoitukset. Tässä vain varmistellaan pientä kertausta luisteluun ja sen jälkeen retkiluistelijat ovat valmiita matkaan. Vielä vähän turvallisuusohjeiden muistuttelua ja ei muuta kuin baanalle!

Aurinko hieman uhkaili retkeläisiä lähtiessä, mutta sumuinen horisontti kutsui kulkijaa.

Suuntasimme merelle tutkimaan, missä vesiraja kulkee.

Jäälautat keinuivat aalloissa ja muistuttivat siitä, että hetkellä millä hyvänsä ne sanovat hyvästit ja suuntaavat kohti etelää. Tuntui hassulta keinua aaltojen mukana.

Enää ei pääse kaikille mökeille jäätä myöten.

Matkalla tuli vastaan muitakin luistelijoita. Parhaan jään vinkit ja reittivaihtoehtoja piti tietysti spekuloida koko joukolla.

Lumilaikkujen väistely ja röpöjäiden ylitys kuluttivat energiaa, paussin paikka siis. Hyvät eväät ovat pienemmälläkin retkellä päivän kohokohta. Niiden äärellä on mukava vaihtaa kuulumisia ja tutustua uusiin harrastajiin.

Kotimatka sujui mukavasti myötätuulessa.

Retki tarjosi kuudentoista kilometrin verran kuntoa ja hyvää mieltä huippuseurassa. Kiitos upeille vetäjille Agnetalle ja Ilonalle, kun ulkoilutitte meitä turvallisesti lähivesillä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s