Lohtuluistelulla

Suunnitelmissa oli mukava lauantaiaamun luistelu meren jäällä. Yöllinen lumisade murskasi haaveet. Lohturetken tarjosi Kauniaisten Gallträskin jää. Lenkkiä kiertämällä tuli sielläkin selkä märäksi ja mittariin 12 kilometriä luistelua. Vapaaehtoiset olivat puhdistaneet lumet pois reitiltä aamun aikana. Kukonlaulun aikaan muita luistelijoita ei näkynyt, mutta pikkuhiljaa kansaa valui paikalle. Plussa-asteissa jää pehmeni pikku hiljaa, mutta minulle riitti sopivasti keliä ja luistoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s