Mämmilän Norpat

Mämmilän Norpat pulahtavat kotiavantoonsa kolme kertaa viikossa. Kävimme avantouintiseuran vieraina Oriveden Säynäniemessä. Vakinorpat toivottivat turistit ystävällisesti tervetulleeksi ja näyttivät avantouinnin mallia. Joukossa oli avantouinnin SM-kisoissakin kilpailleita.

Längelmäveden pinta on ollut tänä vuonna kovin alhaalla. Uintipaikalla vettä oli vain vähän yli metri, mutta hyvin laiturilta pääsi tukevia rappusia pitkin uimaan. Saunalla alkaa mittava remontti, jossa koko sisustus uusitaan. Norpat saunovat väliaikaisesti pienessä tynnyrisaunassa. Löylyt olivat mainiot. Lauteilta löytyi iloista porukkaa ja muitakin Säynäniemen ensikertalaisia. Juttu luisti ja tunnelma oli rento. Vuoroa vaihtamalla kaikki mahtuivat sisälle lämpimään.

Avantouimareilla on käytössä hyvät ja siistit leirintäalueen pukuhuoneet suihkuineen sekä naisille että miehille erikseen. Sauna ja pukuhuoneet ovat aivan vierekkäin. Pienen matkan joutuu kävelemään rantaan, joten jonkinlaiset tossut on hyvä varata mukaan. Vierailumaksu turisteilta on viisi euroa, jonka voi maksaa pukuhuoneella olevaan lippaaseen. Mielellään sen maksaa hyvistä löylyistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s