Päivät pitenevät

Päivät pitenevät. Nyt pääsee töiden jälkeen valoisan aikaan kastautumaan virkistävään avantoon, joka kasvaa kasvamistaan. Sisukkaimmat saavat uitua kunnon lenkin, eikä tarvitse tyytyä vain napansa ympäri pyörähtämään.

Minä olen yrittänyt kasvattaa sisuani tänä talvena olemalla joka kerta sekunnin pidempään vedessä. Vielä ei olla kovin monessa sekunnissa. Rauhallinen hengittely ja nautintoon keskittyminen auttavat asiaa. Kateellisena katson, kun pitkään harrastaneet tekevät kierrosta jään reunoja seuraillen. Mutta mitäpä sitä kadehtimaan, kun olo on varmasti yhtä ihana uinnin jälkeen olipa vedessä muutaman sekunnin tai vähän pidempään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s