Matkat 2019

Meillä suunnitellaan kovalla tohinalla vuoden 2019 matkoja. Pisimmälle tavoittelevat tänä vuonna isä&tytär matkalaiset. Mies on vienyt kolme vanhempaa sisarusta jokaisen omalle toivematkalleen ja nyt on neljäs ja nuorin vuorossa. Heillä polttelevat taskussa liput reitille Hong Kong – Fidži – Samoa – Kiribati. Kaukaisten palmusaarten metsästäjät pääsevät hienoille paikoille. Minulle tuttu saari on Fidži, mutta muita en tunne entuudestaan. Matkoja valmisteltaessa vastaan tuli hauskoja vanhoja matkamuistoja Cookin saarten matkalta.

Minun matkareittini ei näytä yhtä vakuuttavalta, mutta kohde on mielenkiintoinen. Jotta minun ei tarvitse yksikseen mököttää kotona, kun isä ja tytär reissaavat, niin minä varasin itselleni matkan samaan aikaan. Leidien kulttuurimatkat suuntaavat vuoden 2019 eurooppalaiseen kulttuuripääkaupunkiin Plovdiviin. Samalla reissulla tulee katsastettua muutama muukin mielenkiintoinen kaupunki.

Näillä suunnitelmilla avataan matkailuvuosi 2019. Muitakin matkoja toivottavasti tulee vuoden mittaan. Toivotaan, että lentoyhtiöt eivät mene konkurssiin tai luonnonkatastrofit sotke suunnitelmia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s