Je t`aime…mois noin plus

Mikko Innanen ja Aki Rissanen rupattelivat rennosti Serge Gainsbourgin musiikista Koivupää soi-kotikonsertissa. Saimme myös kuulla, miten parivaljakko kiinnostui hänen musiikistaan. Koko ilta oli omistettu Gainsbourgin jatsahtaville sävellyksille.

Tunnetuin Gainsbourgin kappaleista lienee hänen ja tyttöystävänsä Brigitte Bardotin alunperin taltioima kappale Je t`aime moi non plus. Frozen Gainsbourg nimellä kulkevassa illassa kuulimme niin tuon edellä mainitun kappaleen kuin myös Gainsbourgin euroviisuihin ja elokuviin säveltämää musiikkia.

Kotikonserttiyleisö oli tyytyväinen kuulemaansa. Saksofoni ja piano soivat mallikkaasti. Innanen ja Rissanen saavat piakkoin seurakseen ruotsalaisen trumpetistin Emil Strandbergin. Yhdessä heillä on tarkoitus äänittää levyllinen Gainsbourgin musiikkia. Stranbergin piti esiintyä myös Koivupään konsertissa, mutta lumimyräkkä Tukholmassa esti lennot Helsinkiin. Tiistaina 5.2.19 triolla on seuraava konsertti, johon Stranbergkin jo toivottavasti ehtii.

2 kommenttia artikkeliin ”Je t`aime…mois noin plus

  1. Allu 8.2.2019 / 10:53

    Heh heh, kuinkahan monta kertaa olen elämäni aikana kuunnellutkaan tuota kappaletta♥

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s