Talviliikuntaa

Iloinen kuntoiluporukka yllätti minut ohikulkumatkallani urheilukentän laidalla. Viiden hengen porukka lämmitteli yhdessä kuntopiiriä kiertäen. He kertoivat tavanneensa toisensa lastenneuvolassa ja harrastaneensa ryhmäliikuntaa pari kertaa viikossa, välillä viiden ja välillä viidentoista hengen porukalla. Yhdistävä tekijä perheillä oli kolmevuotias jälkikasvu. Joillain perhe oli toki ehtinyt kasvaa jo uudellakin tulokkaalla.

Ihana ajatus liikkua vertaisporukalla! Välillä lapset ovat mukana jumppaamassa. Joskus sitten omat puuhat vievät mielenkiinnon kentän laidalla. Pienemmät sisarukset ehtivät ottaa päiväunet kärryissä muiden huhkiessa omia juttujaan.

Porukka piti vauhtia yllä ja kahvakuulat saivat kyytiä. Minulle tuli hiki melkein pelkästä katselusta. Talviliikuntaa on tämäkin. Reipasta meininkiä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s