Valokuvat albumiin

Minä kuulun niihin ihmisiin, jotka edelleen haluavat valokuvista paperiversion. Minä haluan myös järjestää valokuvani albumiin. Nyt homma meinasi karata käsistä, kun pinossa oli melkein parin vuoden valokuvat odottamassa järjestelyä. Mistään ei meinannut löytyä minun suosimiani isoja ja muovitaskullisia albumeita. Tokmanni päästi minut pälkähästä ja minä ryhdyin hommiin.

Nyt on valokuvat siististi albumeissa. Huh, että siinä oli homma. Vanhat kalenteritkin piti kaivella, että päivämäärät sai varmistettua. Tervetuloa kylään, niin voin kyllä esitellä kuvat ja kertoa tarinat. Näitähän sitten riittää vaikka aarrearkullinen ja lisää löytyy komerosta.

2 kommenttia artikkeliin ”Valokuvat albumiin

 1. Allu 25.1.2019 / 22:57

  Mun on pitänyt tehdä fotokirja Japanin matkasta, mutta kun niitä kuvia on niin kamalasti, ettei osaa päättää.

  Tykkää

  • blyygiblumsteri 26.1.2019 / 08:52

   Minustakin työläin ja aikaa vievin osuus on se kun pitää valita. Onneksi lisää kuvia on tallessa koneella. Minusta on vain niin ihana selailla välillä albumia ja miettiä, millainen etuoikeus on kun on saanut tavata upeita vanhoja ja uusia tuttavuuksia erilaisissa tilaisuuksissa, tapaamisissa, juhlissa jne. sekä päässyt tutustumaan erilaisiin maihin. Kiitollisena istun albumieni äärellä.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s