Neito kauneimmillaan

Seitsentoista vuotisna on neito kauneimmillaan!

Juhlimme jo viikonloppuna teinin synttäreitä vohvelipannun äärellä, mutta varsinaiselle juhlapäivälle olimme varanneet liput balettiin. Teini on saanut useimmiten lahjansa jonkin tapahtuman merkeissä. Tänä vuonna hän toivoi pääsevänsä balettiin ja sinne sitten suunnattiin.

Korkokengät laitettiin jalkaan ja päälle kaunis mekko. Teinin mekko oli mummon vanha Kaisu Heikkilän luomus ehkä 1960-luvulta. Koko oli aivan passeli ja teini tyytyväinen uusvanhaan vihreään leninkiinsä. Minulla oli päällä oopperalaulaja Eini Liukko-Vaaran monet juhlat nähnyt pikkumusta. Kierrätys oli siis illan teema pukeutumisen osalta.

Baletti Pieni merenneito on iki-ihana vanha klassikko, joka oli saanut esitykseen moderneja elementtejä. Yleisölle jaetut 3D-lasit loivat taikamaailmoja. Pääosan esittäjä Yimeng Sun onnistui roolissaan erinomaisesti. Teini vähän valitti ensimmäisen näytöksen levottomuutta, mutta minuun se teki kyllä vaikutuksen. Loppua kohden tarina huipentui hienoihin tanssisalikohtauksiin.

Väliajalla nautittiin kakkua ja kuohuvaa juhlan kunniaksi. Esityksen päätyttyä teini purjehti seitsemäntoista vuotiaan varmuudella ulos salista kohti avaraa maailmaa. Onnea suloinen teini!

2 kommenttia artikkeliin ”Neito kauneimmillaan

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s