Kuu-ukko ja minä avannolla

Maanantain pitkän ja kiireisen työpäivän päälle minulla oli hyvä suunnitelma. Kun raaputtelin autoa lumen alta työpaikan pihalla, niin kuu jo mollotti pimeällä taivaalla. Meillä oli kuu-ukon kanssa yhteinen diili. Kuuta kohden kulkien tie vei avannon äärelle.

Auton perässä kulkevat edestakaisin kodin ja työpaikan väliä iloisesti erilaiset harrastusvälineet. Eilen illalla lisäsin sinne suksien ja luistinten joukkoon avantouintikassin tarvikkeineen.

Uusi joulupukin tuoma hyväntuoksuinen hammam-pyyhe sai kylmän ensikasteen. Se sopi oikein hyvin avantouintiretkelle.

Pikainen pulahdus avannossa työpäivän päälle oli parasta mitä maanantai-iltana saattoi toivoa. Saunaa ei tällä kertaa tarvittu. Lempeä endorfiini levisi uinnin jälkeen virkistyneeseen kroppaan ja tyyntyneeseen mieleen.

Kuu-ukko nyökytteli tyytyväisenä taivaalla. Tämä pitää tehdä pian uudelleen. Kotimatkalla klassinen soi autoradiossa. Kotona olohuoneen sohvalla kuuma teekupillinen ja miehen (!!) leipoma pulla kruunasivat illan. Tämä on juhlaa arjen keskellä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s