Luistellen joulua kohti

Ruoveden keskustaan on aurattu Pappilanlahdelle viiden kilometrin luistelulenkki. Jää on hienossa kunnossa. Radan pinnalle satanut kevyt lumi ei haittaa menoa. Luisteluradan vieressä kulkee myös latu.

Tänne viitsii tulla vaikka vähän kauempaakin nauttimaan luistelun riemusta joulua odotellessa. Mielessään voi lauleskella vaikka joululauluja; ”Lumi on jo peittänyt kukat laaksosessa, järven aalto jäätynyt talvipakkasessa..”

Aurinko näyttäytyi pitkästä aikaa. Pakkasta oli mittarin mukaan -12 astetta, mutta tuulta ei yhtään. Kolme kierrosta meni lennossa.

Jäälle pääsee, kun ajaa Ruoveden keskustan läpi ja kääntyy Haapasaaren lomakylälle päin vievälle Haapasaarentielle. Vasemmalla puolella tietä heti tienristeyksen jälkeen on matonpesupakka, jonne voi jättää auton. Ranta, josta pääsee jäälle, on aivan parkin vieressä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s