Jäät vahvistuvat

Pakkasten myötävaikutuksella jäät vesistöissä vahvistuvat pikku hiljaa. Minä kierrän pitkin rantoja kuin kissa kuuman puuron äärellä. Polte on jo kova luistelemaan. Olen viikon verran lukenut retkiraportteja ja jäätiedotteita. Oikeilla varusteilla varustettuna ja jään kantoa tutkien on päästy retkenvetäjien johdolla jo ensimmäisille kierroksille etelässäkin.

Minä olen tarkistanut varusteeni viime talven jäljiltä. Naskalit ja heittoliina ovat tallessa, luistinterät kunnossa, kelluttava reppu pakattu ja jääsauvat kaivettu varastosta. Termospullo odottaa lämmintä juotavaa ja minä retkikutsua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s