ANON – The Act of Waiting

Odotus palkittiin. Syntyi upea teos ANON – The Act of Waiting. Juhlan valmistivat koreografi Johanna Nuutinen sekä upeat tanssijat Jenna Broas ja Oskari Nyyssölä. Kun näin edellisviikolla teoksen harjoitukset en voinut aavistaa, kuinka upea esitys ensi-illassa on tarjolla.

Postaus harjoituksista

Lavastus toimi ja valot täydensivät visuaalista elämystä hienolla tavalla. Äänimaailma oli vangitseva. Puvustus oli karsitun kaunis ja androgyyni. Olen täysin samaa mieltä vierustoverin kanssa joka totesi, että esitys meni ihon alle. Se oli samalla sekä terapeuttinen että puhdistava. Olisin jaksanut katsoa loputtomiin tätä sielukasta tarinaa, jonka tanssijat meille tarjoilivat.

Mietin pitkään, miksi esitys oli niin puhutteleva. Minusta tuntui vapauttavalta, kun kaikki turha oli riisuttu pois. Pelkistetty kauneus ja hitaana, mutta syvänä tanssijoiden liikkeissä virtaava elämän vesi porautuivat voimalla minun hämäläiseen sielunmaisemaani. Odotus palkittiin. Kiitos työryhmälle huikeasta kattauksesta!

Esitys Teatteri Viiruksessa vielä 23. ja 24.11.2018. Suosittelen lämpimästi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s