Idän joutsenet Töölönlahdella – Joutsenlampi

Idän joutsenet ovat lentäneet Töölönlahdelle. St. Petersburg Festival Ballet esitti Finlandia-talolla Joutsenlampi baletin. Tšaikovskin tuttu musiikki ja taidokkaat joutsenet lavalla varmistivat mukavan balettinautinnon. Hienoja tansseja ja pukuloistoa oli tarjolla koko illan verran. Mummo ja teini tykkäsivät, niin minäkin. Elävää orkesteria kyllä kaipasin, sillä musiikki tuli nauhalta. Yleisössä oli paljon innokkaita pikku ballerinan alkuja ja venäjänkielistä yleisöä. Aplodeista päätellen he olivat kovin innoissaan. Mielelläni lähtisin kuitenkin paikan päälle Pietariin baletteja katsomaan, jos vain sopiva tilaisuus tulee. Balettia Pietarissa

2 kommenttia artikkeliin ”Idän joutsenet Töölönlahdella – Joutsenlampi

 1. Jaana 12.11.2018 / 20:26

  Huh, kuinka säikähdin: Olemme lauantaina menossa Tampere-taloon katsomaan Pähkinänsärkijää saman talon esittämänä. Kauhistuin tuota nauhoitettua musiikkia! Ryntäsin katsomaan meidän esityksen tiedot, mutta oli siellä onneksi Treen Filharmonia mukana. Harmi, että teillä tuli nauhalta musiikki, mutta aina kaikkea ei voi saada…

  Tykkää

  • blyygiblumsteri 12.11.2018 / 20:57

   Hyvä, että saatte aitoa orkesterimusiikkia paikan päällä soitettuna. Finlandia-talolle ei mahdu orkesteri tanssijoiden kanssa yhtä aikaa ja siksi saatiin musiikit nauhalta. Mutta pakko sanoa, että oli pettymys tuo musiikki. Elävä musiikki on iso asia.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s