Runoja viidellä kielellä

Kiilaklubi tarjosi Korjaamon viihtyisällä vintillä monenlaista ihmeteltävää. Illan aikana kuultiin esityksiä viidellä kielellä ja kahdella kielisoittimella, kun runoilijat lukivat omia runojaan. Jotkut esitykset perustuivat ääniin ja rytmiikkaan. Toisissa kuultiin klassisempia runoja. Meidät paikalle houkutteli ystävämme harpisti Natalia Castrillón, joka improvisoi kontrabasisti Grisell Macdonellin kanssa runojen tahtiin. Yritin kovasti ponnistella, jotta olisin poiminut edes muutamia tuttuja sanoja espanjankielisistä runoista. Englanti sujui jotenkuten ja suomi tietysti myös. Venäjänkielisistä runoista ajatus löytyi hienojen käännösten kautta. Hindiä oli muuten vain mukava kuunnella. Ilta oli varsin kansainvälinen ja taatusti erilainen poikkitaiteellinen runoilta.

2 kommenttia artikkeliin ”Runoja viidellä kielellä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s