Vaatekutsut

Jokaisella on varmaan lempivaatteita, joita käyttää kerrasta toiseen, vaikka kaapissa saattaisi olla muitakin vaihtoehtoja. Jotkut vaatteet puolestaan tuntuvat kivoilta ostettaessa, mutta sitten niitä ei vain tule käytettyä ja ne jäävät pölyttymään vaatekaappiin. Mutta mitä sitten tehdään, kun lempifarkut hajoavat haaroista, eikä millään viitsisi lähteä kauppaan uusia sovittamaan?

Silloin hypätään autoon ja suunnistetaan ystävien luokse vaatekutsuille. Vallan mukava ja yksinkertainen tapa shoppailla on istua leppoisasti pehmeälle sohvalle ja katsella arvioiden tarjolla olevia vaihtoehtoja. Housut voi sovittaa mukavasti hikoilematta pienessä sovituskopissa. Sopivat vaatteet voi tilata kotipostiin ja maksaa netissä.

Sen päälle teetä ja makoisaa suklaakakkua. Kiitos Katja elämäni ensimmäisistä vaatekutsuista me&i hengessä! Kiitos Grankullan naiset kakusta ja hyvästä shoppailuseurasta! Nyt vain pehmeitä paketteja odottelemaan.

2 kommenttia artikkeliin ”Vaatekutsut

 1. Allu 3.11.2018 / 11:17

  Tollaista mä olen aina kaivannut. Yksi kaveri suunnitteli mutta jäi vaan suunnitteluksi.

  Tykkää

  • blyygiblumsteri 3.11.2018 / 11:27

   Mä jo innostuin niin, että tammikuussa shoppailen omalla sohvallani. Tämä on shoppailua minun makuuni. Inhoan kaikkia ostoskeskuksia ja yleensä hikistä vaatteiden sovitusta. Tällä pääsee vähällä. Tervetuloa meidän olkkariin shoppailemaan tammikuussa!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s