Taidebaana

Helsingin keskustaa halkoo pyöräilijöille ja kävelijöille tarkoitettu oma väylä nimeltään Baana. Yleensä painattelen Baanaa pitkin pyörällä, enkä ehdi katselemaan ympärilläni muuta kuin että en jää vauhtipyöräilijöiden alle, kun he huristavat ohitseni. Muutama päivä sitten päätin kävellä keskustasta kotiin ja suuntasin matkani Baanan kautta. Rauhallisesti kulkiessani ehdin havahtua katsomaan taideteoksia, joita on maalattu väylän varrelle.

Varsinainen Taidebaana!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s