Ystävyyttä yli rajojen

Saimme vieraaksemme ihania matkaajia Mongolian ja Kazakstanin rajamailta. Neljä sohvasurffaria saapui kotiimme muutamaksi yöksi. Vanhat koulukaverit lähtivät Suomen kautta kolmeksi kuukaudeksi maailmaa kiertämään. Tuliaisiksi saimme kulkureilta siperialaista hunajaa. Sillä voimme karkoittaa talven mittaan flunssaa ja muistella iloisia yhteisiä hetkiä. Me tietysti vastineeksi esittelimme lohipaistokset ja karjalanpiirakat, varsinaista kulttuurivaihtoa. Olipa mukava tavata valloittavia ja huumorintajuisia uusvenäläisiä, näin he itseänsä kutsuivat.

2 kommenttia artikkeliin ”Ystävyyttä yli rajojen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s